Torsdag

Så blev det torsdag, hur gick tiden så snabbt? Jag har ett superfint knä som är lite ömt efter träningen igår, skönt! Men imorgon är det fredag!!! Sen är det snart ny vecka och tisdag, längtar lite nu.

4

Fyra, four, quatre , cuatro, det är en liten siffra som tyder på att det är ynka fyra dagar kvar!!!

Tagga träning

Jag är jättepeppad på att gå på träningen idag. I måndags var det riktigt kul och ser fram emot det här. Har köpt egna handskar och sådana nödvändigheter som behövs. Nu kör vi!
Dags  att bli biff och att äga ut på Thai.

5 dagar...

Det börjar närma sig nu med stora steg...

Sitcom Tisdag

Framför tv och inte pluggandes, det är exakt vad jag gör. Slappnar av lite med IQ-befriande komediserier på femman. Just nu är det The Big Bang Theory, vet inte riktigt om jag ska se det positivt eller negativt när jag ibland förstår skämten. För antingen är jag intelligent eller bara en nörd, man vill ju inte bli som Sheldon på riktigt.
Tur att de kommer andra serier efteråt som inte är på den nivån av intelligens, Cougar town och Suburgatory bland annat. För sådana program behöver jag ikväll, den här dagen har varit riktigt seg och jobbig. Jag vara bara trött samt nere och att vi gick genom lite oförstårliga moment i matten gjorde inte det hela så mycket bättre. Det ska bli skönt att slippa denna besvärliga tisdag och gå till sömns i den sköna sängen.
Men nu ska jag mysa ner mig i soffan under filten och kolla på resten, ha en mysig tisdagskväll!
 

Smile

God morgon!

Det var dags att gå upp nu. Skola och franska är det som gäller för mig, det känns dock lite jobbigt att jag har håltimme och sedan lunch efteråt. Men men, nu är det bara att kliva upp ur den varma sköna sängen.
Den saknade solen och värmen... Jag tycker vintern är bra men inte när det närmar sig plusgrader och den vackra snön blir till slask och modd.
Nu ska jag kliva upp och äta frukost, ha en god morgon!

1 vecka

Det är inte långt kvar nu. Åldern som alla längtar mest till.
Hehe superfin bild, men fest som fest.

Inspiration is motivation

Vi är alla tagagde till sommaren 2013 och vill alla att den ska bli perfekt, många vill då se perfekta ut även. Men det finns många andra mål fram till sommaren.Tex skulle jag vilja vara vig och lära mig "scorpionen".

Så satsa allt för det finns inget att förlora!
 

Tagga Thai

Jahopp då var det måndag och en ny vecka med nya utmaningar. Idag tror jag att det blir thaiboxning med Hanna. Och just nu lär jag befinna mig på mitt fysikprov kämpandes med de uppgifterna, önska mig lycka till!!
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!

8 dagar!

137 dagar

Det är allt som är kvar till Summer Burst! Sol, kärlek, musik och så mycket glädje, är allt som gäller de dagarna!
Jag längtar dit riktigt ordentligt!
Vi har bokat hotell nu också, så det är bara att komma sommaren!

Nu är helgen slut

Sööööndag, den här dagen är så seg och det händer inget speciellt. Det blir bara studerande och filmmys.
Min helg har varit lugn utav sig, vilket kan bero på att jag varit hemma mycket. I fredags fikade jag på stan med några ur klassen och deras tyskar innan jag åkte hem och åt middag. Efter middagen blev det film mys med filmen som jag tror heter "Why not now?". På lördagen klev jag sedan upp tidigt för at bege mig till den kungliga huvudstaden där dagen spenderades med min klasskompisar och deras tyskar. En del var trevligare än andra, men tycker fortfarande att tyskarna är hyfsat skumma över huvudtaget.
 
I fredags. Jag och Max är otroligt snygga i skolan, när vi låter bli att jobba på lektionerna. Jag tycker faktiskt att vi ser ganska små ut.
Min (bara min egna) enorma lunch i Stockholm, tänka sig att all mat tog slut också. Men fick givetvis hjälp med den för annars hade den inte varit slut än...

Bonjour igen

Då var det håltimme efter franskan igen. Idag är det produktivt pluggande som gäller istället för att bara sitta av tiden.
Måste fortsätta använda tiden bra nu! Au revoir

En vanlig onsdag

Nu blir det en paus i mitt ambitiösa pluggandet. Jag måste dessvärre plugga mer än vad jag gör nu för tiden för att det blir allt fler saker i skolan och jag kan inte hela tiden slarva. Men en paus förtjänar man alltid för att kunna koncentrera sig igen. Så pausen blir lite härliga bilder i från helgen på mig och Therese.
 
Men nu var klockan mycket och det kanske blir ett besök av John blund nu.
Sov gott!

Sköna sängen

Här ligger vi uppradade och sjunger jättefint med våra morgonröster. Kan de bli bättre än med en tjej på varje sida?
Idag är det verkligen vackert väder, snön ligger på marken och solen skiner i -18 grader. En dag för skridskor och andra utomhus aktiviteter, ingen aning vart dagen för mig men det märks snart. Jag ska kliva upp och få gourmet frukost nu, hoppas eran dag äger!

Tja tja bloggen!

Tjenare bloggen! Blev lite ändrade planer ikväll, istället för 18 årsfest så blev det mys hemma hos sara med sara och Mickis. Har kört lite träningsövningar, mobbat sara och Mickis för att dom inte är viga, och kört "apan". Man ska klättra runt en person när man hänger på den. Sen klättra ett helt varv. Damn vi klarade det inte. Men mål till sommaren att klara det!!
Nu ska jag vara lite social. Puss

Freeeeeeedag!

Jippi! Den mest eftertraktade dagen av de alla, fredag. Den är nu här och de firas med ett stort leende på min läppar. Det är skolan som gäller innan jag senare ikväll ska träffa min Enhörnaflickor. Vi ska äta en mysig middag för att fira Emily och hennes 18-årsdag. Det känns som att det vore mer värt att sluta skolantidigare än 4 på en fredag dock, men jag ler ändå för livet är underbart.
(Hittade gamla bilder från min älskade iphone!)
Hoppas din fredag är lika bra.

Bonjour!!

Avklarat den första veckan med franska nu. Det är håltimme och väldigt tråkigt i skolan, men vad gör det, jag har ju Mickis!
Igår var jag med min kompis Anders och pluggade, en helt vanlig skoldag. Idag händer inget speciellt efter skolan, så vi får se vad som händer.
Au revoir!!

3 veckor, 21 dagar!!

Nedräkningen börjar på riktigt nu!  Snart så smäller det!
 

Felix och Felicia

Så var det dags för måndag och en ny termin, med ett nytt schema. Det betyder Matematik 4c och Franska steg 1 på schemat och tyvärr långa dagar. Jag tror att mitt lyxschema förra året skapar dåliga tider nu istället.
Men det är lugnt, jag och mina klasskompisar är lika glada över att gå i skolan ändå, eller så har vi blivit riktigt duktiga på att visa upp våra fejkleenden...
 
Grattis Felix och Felicia på namnsdagen!!

Den lilla flickan har blivit en stor flicka

Idag fyller min lillasyster år och det har firats med massor utav fika, jag var med och bakade cupcakes, tårta och kolakakor. 
Grattis lillplutten!!

Helgen

I fredags var jag med min mystjej Mickis. Vi var hemma hos henne och bakade cupcakes och tog det allmänt lugnt. I lördags tog jag även det lugnt eftersom jag blivit lite förkyld och sov ikapp lite timmar jag förlorat under natten hos Mickis.
 
Inte för att skryta, men jag tycker att jag och Mickis är extremt duktiga på att göra fula cupcakes. Ni kanske ser på bilden att vi nog lyckades använda allt som fanns i skåpen för att baka cupcakes och chokladbollar.

Sociala nätvverk är inte alltid så sociala

Ibland undrar man ju facebook fungerar...
Sen när var någon döpt till "Ingen" och började gilla kommentarer?

25 dagar!

Summering

Nu har första veckan på detta år gått, och veckan har varit fullspäckad med saker eftersom det var den sista veckan på jullovet. Den invigdes med nyårfirande ute i skogen hos Anton och avslutades idag med en lugn dag hemma. Därimellan har det varit övernattningar, fest och bio bland annat.
Det vara bara några bilder, men det hände en hel del genom veckan. Men nu är det bäst att jag tar och laddar upp mig inför morgondagen. Första dagen i skolan kan inte bli annat än speciell, antingen jättebra eller fruktansvärd.
Ha det toppen!!

On-Yoo

Livet som mig

RSS 2.0