Fuck!!

Inte för att jag brukar svära, men i detta läge kan jag inget annat är de, fan! Fuck, fan jävla skit!!! Några dumma fula jävla idioter till människor har snott min fucking iphone!!! har ingen mobil nu att nå mig på asså......

Onsdag 9.30...

Blääää! Usch! Fy farao! Hemskt, hemskt, hemskt!
 
Detta betyder bara en sak, jag har upprop för skolan har börjat.
Skulle gärna viljat ha mera lov eftersom nu börjar den värsta tiden. Andra ring.

Tofsö

Hjälp vad tiden gått snabbt! Idag är det söndag, den sista söndagen av den här sommaren eftersom nästa vecka börjar alla skolan eller är tillbaka på jobbet. Det känns även på vädret att sommaren är slut då det bara är en hel del moln och ingen sol.
Men nu ska vi inte deppa ihop för det, utan vi bör njuta av den allra sista tiden. Jag börjar på onsdag så jag har några dagar på mig. De dagarna ska jag leva till fullo, jag och några kompisar ska åka till Tofsö Mickis landställe utanför Trosa. Därför hoppas vi på en stor sol med bra väder för att kunna bada och sol, ha det skönt och roligt helt enkelt.
Hoppas alla har haft ett riktigt underbart sommarlov fyllda med liv och känslor! Jag har läst underbara böcker, träffat fina vänner och umgåtts med min vackra familj.
 
 
Kram
( @nataliesyrengronfelt på instagram)
 

Party rock is in the house tonight

Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
We just wanna see ya shake that

Igår, kungsan, musik och humöret på topp! Kunde det bli bättre. Det var fullt med folk och musiken pumpades ur högtalarna och basen var på högsta nivån, alla dansade som bara förr.
Jag, Mickis, Amanda och Linnea dansade massor och hade jätteroligt! Men vad det var folk må jag säga! Knappt så man fick luft när vi stog mitt i smeten. Men jag måste ändå ge beröm till the voice, ung08 och stockholm stad som arrangerar något sånt här till svergies ungdomar, plus till alla ungdomar som faktiskt skötte sig tycker jag. Visst det är allt småtajfs och några som inte kan sköta sig men det flesta gjorde de, kanske tack vare polisen, polisen volentärer, ung08s säkerhetsvakter och andra vuxna som ställde upp så vart det inget större problem.
 
Tack alla för igår!
Kram!

Inte för att skryta men är ganska bra...

Var barnvakt igår åt min lillasyster efter att ha jobat på dagen. Mamma och Johan skulle på fest så jag passade Therese. Lagad god middag och kollade barnfilm. Det var tandorikyckling med ice age och farsan som filmer.
Flickan lilla somnade gott i soffan med snuttefilten. Vart en lugn och mysig lördag helt enkelt!
 
P.s Glöm inte att följa mig på instagram för fler bilder från min vardag! @nataliesyrengronfeldt d.s
Kram 
OnYoo
 

Nu!

Okej nu har jag bestämt mig. Jag ska bättra mig, jag ska lägga ner tid och det ska bli bättre. Jag ska först och främst ta vara på min hälsa och kropp genom nyttigare kost och mer motion. Sen ska jag bli bättre på det här, visst kan jag skylla på att jag inte kan blogg från iphonen längre men det är bara en liten orsak, sen visst min dator fungerar inte, men va ska de stoppa mig?
Nu kör vi!!
Visste ni att jag hade ett sockerförbud i början av sommaren? Det var mycket bättre för åt mer frukt då.
Kram

Harry Potter in my ♥

Hej! Sitter i soffan med Harry på tvn eftersom jag inte orkar röra på mig eller orkar bry mig just nu, så tar det bara lungt tills vidare. För idag är det onsdag och det betyder att jag är ledig. Tisdagar, torsdagar och lördagar sommarjobbar jag nämligen på ett café. Där får jag stå i kassan och ta betalt, plocka disk, koka kaffe och andra småsaker som hör till ett café. Det känns väldigt roligt att ha ett jobb så man får lite pengar men samtidigt känner jag mig lycklig som går i skolan än för att jobba tar verkligen på krafterna. Tur att jag tycker det är roligt på mitt sommarjobb.Kram

On-Yoo

Livet som mig

RSS 2.0