Dagen idag

Idag har jag varit på stan med min lilla familj och hjälpt mamma välja ut nya byxor. Sen har jag bara varit hemma njutit av solen. Tyvärr verkar skolan gått i moln nu så gör inget speciellt. Idag har jag inga planer än att stanna hemma för min mamma tycker att jag ska friskna till från mig förkylning.
Jag märkte idag att vårt fina träd snart blommar ut helt.

Njuuuuut

Nu är det en härlig lördag! Och inte nog med det, även lång helg också. Plus att idag är det jättefint väder! Så mitt tips till alla är att gå ut och njuta av det härliga vädret och den sköna dagen. Det gör i alla fall jag.
Puss On-Yoo

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2930727/images/2012/pic_200288750.jpg" class="image">

Najs!!

Jippi!! Första gången på riktigt länge som jag inte måste sitta och kämpa med massa plugg! Så skönt, så ska inte klaga något alls. Ska bara chilla och sova skönt ikväll.
Puss On-Yoo

Älskade syster

Jag och Felicia var på the studio igår och tog bilder. Känns inte riktigt som en själv men vi ser ju fina ut eller vad tycker ni?
Det blev i alla fall en lyckad fotografering.

Glad påsk!!

Idag är det påskafton och att spendera tid med familjen är det som gäller. Massa påskmat och godis (fast jag tycker inte om påskgodiset)!
Min syster har såklart Hello Kitty påskägg från MoM.
Kram On-Yoo

Krakow

Här kommer lite bilder från Krakowresan med skolan, kanske inte den bästa kvalitén då de är tagna med min Iphone men bättre än inget. Auschwitz I och Auschwitz II Birkenau , bussen i polen och Krakow är det bara på dessa bilder men kommer fler senare.

image description

image description

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image description

Vad krävs för att jag ska få ett pris?


Känns som mina lärare pressar oss till det yttersta, sen dyker tanken upp om att detta bara är ettan.
Jag ska tydligen lyckas lära mig ca 25 muskler med dess ursprung, fäste och funktion. Helt sjukt, sedan ska jag såklart lära mig benen i kroppen och hur muskler är uppbyggda, nervsystem, blodomlopp och hur träning påverkar inklusive rörelser. Det är i ämnet idrott så finns väl inget kvar att lära sig om kroppen inom biologi efter det här provet.
Nu när jag klagat klart på idrotten kan jag även berätta om labbrapport, förbereda ett tal och nationella spanska denna vecka. Sen är det läsa ut en engelska roman, lära sig talet utantill, fysikprov till veckan efter lovet som är nästa vecka.
Skolan tar helt enkelt kål på en.
Känns som jag bara blir deprimerad och ledsen, tur att jag får leka på lillasysters dator :D

On-Yoo

Livet som mig

RSS 2.0