Sista dagen i Nyköping

Idag åker jag hem till kära Södertälje. Idag är det måndag och lov men känns som om det vore söndag. Känner mig jättestolt över att jag gjort fiskbensfläta på mig själv. Hoppas alla njuter av sitt sköna lov och sover mycket och har skoj!! Här kommer fina bilder på mig, Felicia och Elin.

Ett litet tips

Ibland är det bra att lyssna på de tips man får och lyda de bara. Så ta på dig mössan.

Härlig lördag

Hej, idag är det en fin dag med sol och det är inte så kallt heller. I Nyköping är det "rosa dagen" dvs att de samlar in pengar till rosa bandet hela dagen. Har varit på stan och fikat även kollat runt lite. Det ser inte ut som vanligt utan är utsmyckat med rosa balonger och med massa olika bh:ar. Få se vad som händer mer idag.

Hos pappa

Sitter i soffan nu hos pappa.är här tills på måndag, hoppas på en bra morgondag. Ha ett härligt lov!!

Min skola är den härligaste

Imorgon kommer skolan att vara pyntad med halloweentema, för att fira att vi får höstlov och det snart är halloween. Sen finns även alternativet att klä ut sig till något, frågan är då ska jag klä ut mig? I såna fall till vad?

Söta små barn!

Älskar att min skola har så roliga påhitt!

(Själv)klart!

Då har jag och Fanny gjort det. Bokat biobiljetter till den längtade Breaking Dawn, såklart så ska vi gå på premiärdagen som är den 16/11. Det är ett måste att gå på premiärdagen!

Min Fina Klass

Här är min klass, Na 11:

Vandra

Idag ska vi vandra med skolan känns inte som det roligaste men det är ett måste. Men det värsta är att vi slutar vid 18! Inte kul alls, är hemma jättesent då.

Ny naglar

Tänkte eftersom jag tycker det är så roligt att måla naglarna jämt så tänkte jag att ni kan få se min olika naglar. Idag gjorde jag ju nya och då vart det dehär:

Hoppas på det bästa

Sitter och målar naglarna som vanligt och hoppas på Halloweenfest!

Trött söndag

Duktig tjej har jag varit idag. Städat och pluggat och gjort en trevlig kladdkaka. Är helt slut nu efter hjälpt till att göra mat också. Känns som att jag håller på att bli förkyld och vill inte bli det för har prov på onsdag. Snart är det lov också. Härligt höstlov i den fina hösten.

NEEEJ

Kanal5 funkar inte just nu, död. Måste få se desperate housewives ju! Det är min belöning, har pluggat massor och klarat skolan och har prov imorgon. Det här var ju min höjdpunkt.

Skönaste!!

Suttit och kollat på "mitt stora feta syrianska bröllop", härligt det är. Ringen ska vara stor, väga tungt 24 kvadrat, hahaha. Orkar inte plugga mer utan unnar mig tvn just nu, det är från Södertälje förresten. Vill gå på ett sånt stort bröllop någon gång i mitt liv och klä upp sig sådär mycket och fint och dansa hela natten lång. Ska skriva upp de på innan jag dör lista.

Från igår till idag

God dag kära människor! Söndag igen och plugga är det som gäller för mig, är helt slut. Somnad vid runt 7 imorse och har knappt sovit något alls, men hade det trevligt igår. Vi åt mat, bowlade och kollade på bio. Kvällen var rolig och värd det.Nu ska jag sitta här och plugga massa religion till provet på onsdag. Sitter och kollar en dokumentär på youtube som heter Friends of God som handlar om Kristendom i Usa. Ska sen läsa en tillhörande artikel och så. Inte det roligaste egentligen men ganska intressant faktiskt. Ha en bra söndag, njut av den fina solen!

Lördag igen

Trevligt med helg tycker jag. Idag står bio och bowling på heron på mitt schema, lite trevligt lördagsmys helt enkelt. Hoppas alla har en härlig dag i det fina höstvädret.

Minnen ♥

Sitter och tittar på gamla foto. Ler och undrar vad som hände, tänk på hur stor skillnad det har hänt sen ett år tillbaka. Jag känner mig som en helt annan person då, förändrats mycket. Det har vi alla gjort och valt nya vägar, nya sätt att tänka på, nya mål, nytt utseende, nya vänner, nya minnen. Men det gamla kommer alltid finnas kvar i våra minnen, man glömmer inte för att man gått vidare. Slutar inte bry sig för att man är i en annan situation. Glömmer inte en människa för att den inte står brevid dig nu. Minnen finns alltid kvar, de glöms aldrig bort. Minnen är kärlek, man minns inte det vardagliga utan det unika. Vi alla är unika så det finns alltid någon som har dig i minnet.

Sara är fin

vi är trötta.vi ska sova.vi ska plugga.vi ska äta.vi ska kolla på tv.vi ska sova.hejdå!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////sara.

Fotboll♥

Har fått ticks så går och typ knäpper fingrarna hela tiden, värsta störande egentligen och folk tror att jag typ går och tänker på någon låt. Men det postiva är väl att jag blir bra på det.
Varit i skolan idag som vanligt med lektioner och skolfoto.
Nu blir det fotboll!!♥
Heja Sverige

Söta bruna tjejer. Snart Desperate Housewives också, favo!

Tagga matteprov!!

Idag är det matteprov igen, andra matteprovet. Har därför 4 timmar matte sammanlagt idag, inte det bästa jag varit med om. Senare idag på idrotten tror jag att vi skulle ha golf, kanske blir lite spännande i alla fall. 
Önska mig lycka till på provet!

Höstfoton

Gossip Girl!

Bland mina favorit program är Gossip Girl med. Det är säsongspremier idag så sittter och tittar på kanal 5 just nu. Tycker att du med borde göra det så du inte missar det, bloggar mer sen.

Bussen

Hade inte alls räknat med att jag skulle behöva gå upp så här tidigt en fredagsmorgon när jag är ledig men så är det nu. Ska ta Nyköpingsbussen tillsammans med Max, så måste åka till Gnesta först, där har jag aldrig varit. Hoppas att jag hittar och inte tappar bort mig bara, kanske inte ens hittar till Gnesta.
I Nyköping ska jag få träffa pappa och de fina och busiga hundarna. Ska mysa där under helgen som kommer nu!

Ledig

Jaaaa, har ledigt imorgon från skolan så ska ner till Nyköping då. Max är så snäll han ska också ner dit och så jag inte åker ensam ner utan tar bussen med han.

Friluftsdag

Idag ska jag vara ute och vandra i skogen och har sen bara en lektion. 
Ganska skön dag, plus man får ha mysig matsäck med sig.

När det är reklam på godispåsarna på coop tar det över världen...

Nu börjar allt komma tillbaka, snart är det premiär igen:D Då känner jag att nörden inom mig kommer tillbaka, snart kommer jag säkert läsa böckerna igen. Om exakt 44 dagar är det premiär på nya Breaking Dawn!! Måste ju bara se den känner jag, hoppas gärna på sällskap. Tack vare den lilla godispåse jag såg på coop så börjar jag nu tänka på det igen och kolla bilder och sidor. Tänk vad lite reklam kan göra.
Tog såklart med mig en fin påse hem.
Sov så gott med tankar på Breaking Dawn!

Inte den minsta tidsbrist

Snacka om att jag är uttråkad. Jag funderar på att jobba matte fast jag inte behöver eller om jag ska måla om mina naglar som jag målade igår. Bara för att det finns tid och har redan städat rum, duschat, tvättat, diska och laga mat. Snacka om att ha för mycket tid att spendera. Målar nog om naglarna för var inte så nöjd med de som jag gjorde igår, vart väldigt fula.

Tror jag ska satsa på blommor istället för något speciellt mönster.

Myssöndag

Idag har jag spenderat hela dagen med min kära systrar då jag varit barnvakt. Vi har varit ute och njutit av hösten och suttit inne och pysslat. Vi tog lite härliga bilder ute bland löven.

Njut så länge ni är lediga

Gissa vad jag ska göra idag? Jo jag ska åka tåg ner till Nyköping och träffa min käre far. Det ska bli roligt det var riktigt längesen. Hoppas jag bara vet hur jag ska lösa ut biljetten och sånt så jag kommer med tåget, det kan vara bra.

Det ska även bli roligt att få se hundarna och Susanne, hoppas pappa och hon mår bättre då de tyvärr råkat illa ut. Ska njuta hela helgen över att vara där och ska nörda vid Ipaden. Hoppas alla får en trevlig helg att njuta av!

On-Yoo

Livet som mig

RSS 2.0