Glitter!!

Längtar till nyår och fyverkerier, då det är dags för glitter och paljettklänningar. Beställde en klänning igår, hoppas den passar!
 

Breakfast at Tiffany´s

Det är en gammal klassiker, en romatisk komedi. Trots att den är äldre är den värd att se, inte för att det är den bästa film jag sett men den är mysig en kväll i soffan. Audrey Hepburn spelar en flicka vid namn Holly som bor i New York när hennes nya granne flyttar in och hon börjar kalla honom Fred efter hennes bror som heter så.
Jag såg den mest eftersom jag blev intresserad vad det var då Blair i Gossip Girl har det som favoritfilm. Men den kan rekomenderas för en tråkigare kväll, den finns på Netflix för er som har det.
 
"it's a mistake you always made Doc, trying to love a wild thing."- Audrey Hepburn

Kloka män är ofta gamla män..

Happiness can be found in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” - Albus Dumbledore

24/11-2012 WE CAME WE RAVED WE LOVED

Ett datum som förevigt kommer finnas i mitt hjärta! En av de bästa kvällarna i mitt liv ♥ För vi älskar er Swedish House Mafia, en kväll i friends arena som man sällan glömmer. Som en av deras fans skrev på deras Facebook-sida : " When I hear your music I LEAVE THE WORLD BEHIND and I am proud to be ONE from sweden, even though you're travel a lot around the world from MIAMI 2 IBIZA, but I know you have to SAVE THE WORLD, cause you guys are the ANTIDOTE to everything, make the heart pumps faster like a GREYHOUND, and whenever someone is sad because you're splitting up I will just tell them DON'T YOU WORRY CHILD cause your music will live on forever! "

 
"Idag här med oss ikväll, visar vi världen att Sverige är mer än bara Ikea, jantelag och lagom! Vi visar att Sverige är det fetaste stället man kan spela på i f*cking hela världen!"- Axwell 
 
Tycker synd om er som inte befann er där den kvällen! Hihi nu ska jag gå och göra mig ett par fina SHM naglar tror jag..

Uppdaterar söndag!

Eftersom det är söndag finns det tid till att uppdatera. Jag vet att jag varit riktigt kass på att uppdatera för tillfället, men det har som sagt  varit för lite tid för det.
Men om jag nu tar och berättar om torsdagen till att börja med för lite uppdetering. 
I torsdag var det skola som vanligt men det dåliga var att jag börjar 9.05 det vill säga att jag har sovmorgon men min lärare var inte där så helt plötsligt vart det håltimme till halv tolv. Då åkte jag och Eilona ner på stan för att andas in julkänslan och kolla lite där och fixa lite saker.
Efter den pausen var det matte, faktiskt riktigt roligt med trigonometri. För att sedan ha spanska då vi fick oss små böcker att läsa. Men sen träffade jag Anton, Marcus och Sara som hade haft tyska och Mickis med håltimme, vi tog tåget mot Stockholm för att fira vår prinsesssa Sara♥
Väl där uppe vart det kolla i butiker och Mickis hittade ett par jättefina klackar till nyår. Vi åt även middag där och Sara fick presenter. Därifrån vart det Nykvarn för filmmys och övernattning då vi hade studiedag i fredags. Tack för en härlig kväll och lite sömn.
Lite suddig bild... Men det är min och Marcus snygga luv-pose
Tur att mina kompisar kan bjuda lite på sig själva, för ni är så toppen!
 
 
Det ser ut som snö på den sista bilden men det var bara lite regn i mörkret. 
Det var min torsdag men nu bör jag plugga vidare på den dag som pluggsöndag är, så blir det mer uppdateringar.
 

Välplanerat

Mina kompisar har för mycket just nu, de har börjat planerat allting för att hinna med skolan. Det har gjort att de till och med börjat planera inför nyår.
 
Själv så saknar jag sommaren och värmen och tycker det kan bli jul innan det blir nyår faktiskt, innan det ska det hinna bli december också gör vi är bara i mitten av november.
Jag har blivit lite smittad av deras nyårsfeber och börjat kolla på nyårsklänningar med all festlighet det betyder.
 
Det jobbiga med att det börjar närma sig december är att jag fått för mig att gå med i luciatåget och att jag tyvärr inte kan äta lussebullar och pepparkakor. Det beror på det sockerförbud/vad jag har med min klasskompis, precis som vi hade i somras.
Men jag klarade det då trots alla fina tårtor jag bakade, så jag tänker klara det nu med.
Sov gott folket!

Breaking Dawn part 2

All denna väntan har lett fram till detta! Nu är premiären här och jag ska gå och se filmen med Fanny idag!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas alla som verkligen ville gå på premiären fick en biljett.
 
 

Evigt återkommande söndag

Ibland är söndagar bara värre än måndagar. Söndagar händer det aldrig något rolit på, det enda man vet är att det finns något att plugga på. Så därför sitter jag här nu med matten avklarad (eller lite halvt klar) och ska börja läsa samhällskunskap till provet. Att jag är trött gör inte det hela bättre för somnar nästan så fort jag sitter still..
Det får bli en liten snabb uppdatering eftersom jag varit så dålig på att blogga, men när jag gör mycket (då finns det mycket att skriva om även) då finns dock inte tiden för att blogga.
Min fredag vart helt omvänd mot vad jag trott, men det viktigaste var nog att jag hade roligt i alla fall och lär inte glömma den så lätt.

 
Börjar bara le när jag ser mina superfina bilder! Vi får bjuda lite på oss själva men tycker mina vänner och jag är överdrivet snygga ändå.
I lördags, igår så jobbade jag och sedan när jag kom hem gjorde jag ingenting utom att sitta mysandes i mjukisar och titta på en serie. Men jag orkade inget annat för var så slut och trött, är fortfarande trött idag. 

Död.se

Helt överdrivet jättetrött punkt slut
bereor anagligen på gårdagen/ i natt. Men sov gott nu!!

Y•O•L•O

Idag är en vanlig onsdag med prov, skola och jobb. Trots att det är en vanlig dag var den inte normal, det började med att min klasskompis ansträngde sig och tog med sig en kanelbulle till mig. Låter kanske lite konstigt men han hade bakat igår så tyckte de såg goda ut och då ville han bjuda mig. 
Sedan framåt lunchtid fick jag min andra present om man kan säga så. "Något som passar dig väldigt bra, det är ditt intresse och ditt motto. Allt i ett" så löd kommentaren på det fina shotglas jag fick idag.
Men inte var det nog med överraskningar på lunchn där, nej det skulle vissa sig att jag var tvungen att leta efter min nycklar i hela skolan för några tyckte det vara skoj att busa med mig.
Sist men inte minst fick jag även en present i form av en stor påse med Marianne på jobbet.
Var en överraskande dag men bra var den i alla fall! Så Yolo man lever bara en gång!
 
 
Hoppas ni hade er en bra dag!

SHM

November brukar vara den tråkigaste månaden på året, men inte detta år!
 Igår var det 3 månader tills jag fyller 18. Imorgon är det 1 vecka till premiären av Breaking Dawn part 2. Idag fick jag reda på en till toppenbra och underbara nyhet, jag ska på Swedish House Mafias konsert lördagen den 24! Så 
roligt och spännande, tror det är många andra som ska dit då.
 Här är de fina biljetterna som ska skapa en otrolig kväll!
Nu har jag något att se fram emot i detta mörker och mitt prov imorgon.

Sushitime

Igår var det tjejmiddag med mina snälla vänner. Det var japanskt tema så det slutade med att alla hade ätpinnar i håret. Vi var riktigt duktiga och lagade egen sushi. Det kanske inte vart de finaste bitarna men gott vart det i alla fall.
 
Efter middagen åkte vi till brunnsäng och hem imorse. Sen har jag pluggat och sovit resten av dagen.
Nu måste jag testa att laga sushi flera gånger.
 

Saknaden är stor

Måste säga att jag har ett stort i-landsproblem, låter som en bortskämd unge men så är det. Jag saknar varken mat, hushåll eller pengar, saknar ingen kärlek eller någon person som gått bort. Jag saknar Spanien, solen och värmen inte värre än så men vill tillbaka. Idag är dagen då alla ställer ljus och lägger blommor på folks gravar, dagen då vi hyllar våra nära och kära som gått bort. Men jag är lyckligt lottad, jag har ingen grav att besöka för det finns ingen i min närhet som dött. Mina nära och kära lever och är krya, de skapar ett leende på mina läppar. De får min vardag att lysa av lycka och tillvaron fantatisk. Som så många tonåringar som hungrar efter kärlek hos en pojkvän eller flickvän så gör jag inte det, min familj och vänner skänker tillräckligt med glädje. Så till tonåringar som är singlar; det är okej att vara singel, så länge du njuter av ditt liv eller har ett äkta leende på läpparna. Kärlek finns i så mycket olika ting, det är gäller bara att finna just det som gör dig lycklig
Mysiga bilder av min (obetydliga) saknad.
Pussar och kramar till alla er som känner er i behov av lite kärlek idag.

Dålig uppdatering = upptagen

Borta bra men hemma bäst. Vet inte riktigt om jag kan hålla med om det, för jag är nu hemma men hade gärna varit borta lite längre. Vädret är inte direkt toppen här hemma som det var i Spanien. Det var grymt roligt och mysigt att vara där med Mickis. (Bildbomb)
Vi njöt varje sekund och önskar båda att vi kunde vara där lite längre. Så shoppingen, mat, vädret och våra dopp i havet kunde forsätta. Plus vår spanska vart mycket bättre och lärde oss nya ord varje dag. Hoppas det inte dröjer länge tills nästa resa!

On-Yoo

Livet som mig

RSS 2.0