Time to work work

Jobbigt att behöva gå upp tidigt på en lördag men nu är det så. Jag ska som sagt jobba idag och sedan blir det att fira min syster som fyllde år i veckan. Tårtkalas är det som gäller, tyvärr får inte tårtmästaren själv (jag såklart) vara med och baka de.
Några mästerverk av moi:
Hoppas det blir lika gott idag!

STaR dagen!

Idag är det en lektion efter sovmorgonen sedan efter lunchen är det Star dagen som gäller. Det är lekar och annat roligt för att lära känna de nya ettorna på skolan. Eftersom min skola fokuserar mycket på gemenskap och samhörighet för att skapa en enad skola.
Bilder från när vi gick i ettan, ett helt år sen! Tycker dock inte det finns någon skillnad på mig..
(Fint öra..) Tycker alltid mina miner är så vackra, det var från star dagen förra året!
Kram

Söndagsplugg

Studera måste göras ibland så idag är dagen som gäller för sådant tråkigt. Essä, Fysik, Munol och samhälle står på schemat så ska skriva tills det ryker! Sedan ska jag nog vara duktig och springa av mig all fika jag fått i helgen, berättar om min helg sen. Puss!
 
 

Instagramlover ♥

Insta, insta, insta.... Instagram sprider sig allt mer och blir bara större för var dag som går. Först var det bara för Iphone det gällde och sedan kunde det kopplas ihop med facebook. Nu finns det för android och alla talar om det. Men såklart vill inte blogg.se vara sämre så nu kan man lägga upp bilder här från sitt instagramkonto. För alla er som inte har instagram eller inte följer mig på insta, skaffa det och börja följa mig!! @nataliesyrengronfeldt  Det är roligt med instagram tycker jag då det är lätt att kolla vad som händer i folks vardag utan att behöva kolla massor av status uppdateringar på facebook eller kolla på dennes blogg (hihi inte för ni ska sluta läsa denna). Som sagt en bild säger mer än tusen ord. Några av mina bilder på instagram:
 
 
 
 
 
 
 
Så bara att börja följa mig på instagram! @nataliesyrengronfeldt @nataliesyrengronfeldt @nataliesyrengronfeldt
 

Höstlängtan

Kom nyss in från en mysig promenad i friska luften. Det märks på vädret att hösten lurar runt hörnet då en del löv börjat gulna och regnmolnen tittar fram titt som tätt. Det är bara en fråga innan hösten slår till med blåsiga vindar, regnskurar och vackra löv.
Hösten är en mysig årstid då man ska sitta inne och kolla på filmer. Njuta av att slappna av med en person man gillar i soffan.

Onsdagsmorgon - Matematik 3c prov

Rubriken säger allt om min underbara morgon sittandes i två timmar i en provsal tillsammans med cirka 60 andra elever. Vi ska då klara av vårt första prov i tvåan den här terminen. Väldigt fin bild på elever i min skola från resan i ettan utanför en saltgruva nära Kraków.
 
På eftermiddagen efter skolan ska jag iväg och jobba så då hinner jag inte med mycket innan jag måste sova på kvällen.
Lycka till alla som har prov idag!

Tävlingsdags

Jag är just nu med i en tävling på en blogg. Den heter thaipinnen.myshowroom.se och jag har läst den länge för den är väldigt bra med många tips och vardaglig underhållning. Tjejen som driver bloggen heter Jenny och gör sig bra på bild och skrivandes framför datorn.
Tävlingen är om att vinna ett valfritt smycke under 200kr hos http://www.cselection.se/ och jag har sett ett väldigt fint smycke. (klicka på bilden för att komma dirket till bloggen och läsa om tävlingen)
Eller vad tycker ni om detta armband? Ni kan givetvis också vara med och tävla genom att gå in och kolla på Jennys blogg eller direkt till inlägget om tävlingen.
Lycka till och håll tummarna för mig!

Hallå header?!

Vart är den, vet inte vart den tagit vägen. Någon snäll själ som är kunnig om detta kanske har svaret? För den försvann bara helt mystiskt...

Hej på dig du underbara sol

Åhh dagarna är såå konstiga. Förstår mig inte på vädret, imorse blåste det och vad molnigt, sedan ösregna det och nu är det blå himmel med en strålande sol. Skoldagarna är riktigt konstiga också, varje lektion känns så lugn och ingen panik över att vi går i tvåan alls. Jag har inget berg av läxor än och det är bra, men det oroar mig om det snart kommer en bomb med läxor.
Men nu när det är såndant här fint väder, ut och njut! Passa på och ta reda på de sista soltimmarna innan ni börjar klaga över att det är höst.
Njut av livet här och nu! ♥

Matte, fnatte, knatte...

Jippi! Massa massa matte att plugga... Har som sagt ett sån där fint prov som det heter på onsdag. Matematikmär det som gäller med massa polynomfunktioner och uttryck och sådant.
Vill ha ett högt betyg så det är bara att satsa och räkna tills matematik är mig upp till öronen. Gillar dock inte att sovmorgonen försvinner bara för att det är prov, men livet är så ibland. Bara att skratta och le för att leva vidare. Men måste återgå till att bilda polynomfunktioner av bilder på olika grafer, om du förstår hur du bildar en polynomfunktion ur en fjärdegradare får du en stor applåd för att du är så smart!!

Kraków, mars 2012

Den legendariska resan med hjälp av buss, färja, tåg och ja känns som alla transportmedel utom det simpla sättet att ta flyget. Här kommer massor av bilder från min kära stulna iphone. Det är bilder från hotell Apis, bussen i Kraków till olika Auschwitz läger, på båten mellan sverige och polen och även på stan i Kraków.

Många bilder på både ekonomiare och naturare, enda gången alla funkade tillsammans. Det vara skönt att slippa alla skola under en hel vecka utan att vara utan alla roliga människor från skolan!



Snabbinlägg

Sitter i Mickis mjuka och fluffiga säng och löser matteproblem. Vi måste ju tagga inför provet på onsdag! Hoppas alla har en mysig morgon!♥

Håll inte tillbaka dig själv, du är allt du har.

 
 
 
   
För alla vackra och underbara tjejer som inte inser hur mycket de är värda!

Min fina tjej

Mickis, MIckis, Mickis... En underbart snäll, fin, snygg, smart, vacker, omtänksam och allt det goda en tjej kan vara, är hon. Denna blonda hetingen är min plan för kvällen! Vi ska ha det myspys och bara ta kvällen som den kommer.
Tyvärr förstör Viktor denna bild på bästa sätt. Kraków, mars 2012.

Det är lördag så då kan vad som helst hända.

From Paris with Love!

Vill så tillbaka dit! Men för alla fina minnen kommer nu en rejäl bildbomb med bilder från resan dit förra våren.
         

 
Vill dit igen, och då ska de shoppas! Sen brukar vädret, maten och mysfaktorn vara hög, så kan verkligen rekommendera detta drömresemål!

Hemskt äckligt....

Blää på vädret kan jag bara säga! Fryser och rynkar bara på näsan när jag tittar ut, hur kunde den vackra dagen igår bli till detta katastrof dåliga vädret? Sitter nu hemma framför en varm brasa och värmer mig.
 
Skolan var det som gällde idag innan jag senare åkte upp till den kungliga huvudstaden och åt middag tills jag inte kunde äta något mer. Knappt så jag kunde röra mig något efter den delikata middagen.
Kramar till alla snälla!

Studiedag!!!

Woho! Det var så härligt att vara ledig och ha en riktig mysig tjejdag med min gulliga Mickis. Vi fikade och kollade runt i Stockholm och sen fick vi med oss lite smått och gott.
 


Haha ibland är man sååååå söt, men men alltid lika roligt att leka med mac. Min tröja är supermjuk och mysig, älskar den verkligen!

ich liebe dich

Sitter och snackar på skype med fina Amelie! Hon verkar ha det bra där borta, i Tyskland...

Mysiga fötter!

När hösten kommer blir det kallt om fötterna så då är det dags för nytt i garderoben. Älskar uggs! Inte för de är så fina men för de är så bekväma och härligt varma på fötterna. Kan verkligen rekommendera det för de är prisvärda det. Visst det är ett högt pris men värt varje penning, för vem kan sy egna fårtofflor att ha utomhus? Så söta! Vill att min bebis ska bära såna fotvärmare i kylan på vintern.
Vågad färg med rött, men på bilden ser det fint. Men tror det blir för starkt och utstickande i verkligheten.
 
Finns en hel del skor att titta in på UGGs hemsida för den högsta myskänslan. Mitt mystips!

"Lycklig är den som glömmer det man inte kan ändra."

Kinesiskt ordspråk

"Det bästa tillfället att plantera ett träd var för 20 år sedan. Det näst bästa är nu."

Visst vore det bra att få saker gjorda men det finns fortfarande tid så dra inte ut på det gör det nu. Livet pågår nu så lev ut det ordentligt!

Måndagar är inte det värsta

Var inte tvåan det värsta? Har inga läxor eller något sånt, har suttit och slösat bort hela måndagen och inte har det gjort något. Orkar inget nu utan tänkte mysa med en kopp te sen gå och lägga mig för denna dag.
Hade en ganska chill men bra helg. Jag gjorde en del saker men samtidigt tog jag det lungt. Jag träffade kompisar och var effektiv men myste och hade det skönt också, det bästa av två världar helt enkelt.

God morgon!

Just nu sitter jag i soffan och kollar barntv med min syster. Svampbob på nickelodeon är det som gäller såhär på morgonen.
Hoppas ni har en mysig morgon. Jag ska äta goda nutella smörgåsar till frukost sen. ^^
Nom nom
Kramis

Klumpig..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAJJ!!!!!!!! Ramla ner från en sten rätt i backen idag, duktigt! Sår på armbågen och öm som bara den, de låter mysigt va? Ibland är jag bra säger jag bara..

Resa

Sitter och kollar massa flygbiljettspriser nu, för är så sugen på att resa nu. Tänk att sitta i solen och värma sig nu. Hoppas att det är så på höstlovet!
Spanien och värme hoppas vi på lovet då

Ohhh....

I´m so cool, haha ibland måste man ju ha lite självförtroende. Jag äger ska jag bara säga och dessa fina bilder tillägnar jag min stalkervänner:



Tidsfördriv

Idag gäller det, vigseln mellan min morbror och hans sambo. Hela min familj håller på och gör sig iordning och hoppas på att det kan sluta vara så regnigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu så sitter här och leker med kameran. Känner mig bara så superfin ibland...


Jag tycker att man kan ju bjuda på sig lite ibland, så varsågod och se proffsiga bilder på mig. Fin vägg jag har i mitt kök!
Nu kanske jag borde hitta på något vettigt i alla fall, så jag inte glömmer något innan vi åker.
Må er alla finna en värdefull dag!

Skönhetssömn

Då kanske det vore dags för sängen, ska upp hyfsat tidigt imorgon. Det är bröllop som gäller då. Så på med smycken, smink, klackar och klänning så kör vi! Man borde nog inte säga så om bröllop direkt, men detta bröllop har vi väntat på i minst ett decennium. Äntligen helt enkelt!
(Jag och min superfina vän på vår bal)
Men imorgon får vi hoppas på fint väder istället för detta rusk, för semptember började idag och hösten har redan hunnit komma innan känns det som.
 
Sov gott alla i denna underliga värld!

On-Yoo

Livet som mig

RSS 2.0