Fridag

Skönt det är med fredag gillar att ha helg, vilket känns ganska självklart då de flesta gillar det.

Ska bara ta det lugnt idag och njuta över att det är helg så ska nu ta och mysa ner mig i soffan och inte göra någonting. Inte tänka på skolan eller högarna me läxor  utan bara mysa, sen imorgon ska jag ha sovmorgon och sova tills jag vaknar utav mig själv.

Min kära Fanny

Hej
Idag har jag varit i skolan som varenda vardag. Det har varit som vanligt där, så som det brukar helt enkelt.
Efter tog jag bussen ner till stan och träffa Fanny där. Vi gick runt och tittade där vilket inte var tänkt från början men så vart det, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Allt som vi missat i varandras liv på sistonde. Sen märkte vi att medans vi fikat  hade det blivit mörkt och klockan hade tickat på någon timme minst.

Snacka om att vi har funnits i varandras liv och har många upplevelser tillsammans. Älskar dig fina Fanny, har saknat dig!

Plugg

Nu sitter jag här med min kära mattebok igen och jobbar vidare. Har varit med Hanna idag efter skolan och lagat mat och pluggat där. Har engelska, svenska, matte, spanska och idrott i läxa denna vecka. Jippi! Känner mig ganska klar och säker på matten nu så ska nog ta och krypa ner i sängen och mysa in mig i täcket. God natt!

Tiden rinner snabbt iväg

Då har det redan gått en hel helg och har knappt märkt av det. har inte bloggat då jag inte kunde blogga på Ipaden och hade ingen dator att skriva ifrån. Har myst hos pappa hela helgen i Nyköping, igår firade vi min fina lilla lillasyster som fyllde 6år. Hon var jätteglad och stolt över att var så gammal ganska gulligt då 6 inte är någon större ålder. Therese fick ett Nintendo DsI som hon inte kan slita sig ifrån skulle nästan kunna tro att hon sover med det.
Ett försent grattis till min lillasyster som jag älskar ♥

Sara

Är med fina Sara just nu och vi "pluggar", går ju superbra! Känns bra att vi gjort så mycket matte, vi sitter och dreglar över härliga solresor och drömmer oss bort från allt det jobbiga. Antar att vi borde börja plugga lite nu och inte tänka på killar och sol.


Matte ≠ död

Hade 4h matte idag då 2.5h var prov och resten lektionstid direkt efter provet. Dagen flöt konstigt nog på bättre än jag väntat mig även fast jag hade idrott i regnet vilket inte var alls lika mysigt men fungerade. Sen var det bara engelska om jag nu ska nämna alla lektioner jag haft idag.
Sen en otroligt fin bild på mig och mina fina klasskompisar som kämpar tappert med matten som jag. Tur att jag inte är själv i alla fall.

Året

Vinter, vår, sommar, höst vilken är egentligen bäst? Alla säger vi den tid längtar mest till. Men de alla är bra och har sina fina egenskaper


Breaking News

Sitter och tittar på Filip & Fredrik nu, känner mig lite handikappad och har svårt att skriva just nu. Min hand är bara till besvär, hoppas det blir bättre snart. Ska ha de lite mysigt i soffan och göra varm O'boy eller te nu sen ska jag sova, skönt ska det bli.

Klantfia som har ont

Aaaaaaaaj, har fått ett djupt jack i min hand. Den är helt mobbad och ful kan inte skriva med den alls. Tur i oturen att det är vänster hand för på  onsdag har jag prov så måste kunna skriva då. Handen är tejpad och  det gör lite ont i den. Men bättre än förut då det var massa massa blod, usch tycker inte om sånt.
Gjorde det här på LaCrossen idag genom att jag skar mig på klubban, hur lyckas man?
Vi hade biologi också och då skulle vi skapa ett kretslopp i ett förslutet kärl. Nu ska jag plugga matte till provet och biologi om svampar tills morgondagens svamp utflykt.

Söndag, veckans sega dag

Inatt sov Nicole hos mig de var mys, sen under dagen har jag tagit det lugnt med käre Anders.
Nu sitter jag och kollar på tv på 5an på partaj.

Men nu ska jag fortsätta kolla i stället för att sitta här framför datorn

12timmar

Snacka om döden, har verkligen spenderat hela dagen i skolan idag. Åkte till skolan vid halv 8 och lämnade den 19:30, 12 timmar har gått åt skolan idag inte nog med det. När jag kommit hem har jag suttit och renskrivet ett biologiprojekt till grupparbetet, tycker inte det var särskilt mycket grupp av det. Vi tjejer har fått göra allt, tala om att de andra två snyltade på oss.
Stannade i skolan idag för det var grillning och möten om skolan osv, imorgon är det typ miniprov och glosor. Detta betyder att jag alltså måste fortsätta att studera lite mer.

Jag har grymt söta och normala klasskompisar, haha nej men det är härligt att vi får skratta mitt i allt pluggande.

Vi väntade på grillning så kan ju säga att vi gjorde de bästa av situtionen. Tror aldrig ni kan gissa vad han föreställer i charaden.

Breaking Dawn!

Jag måste ju erkänna att jag har varit en twilight nörd så här kommer trailern till nästa film:


God Morgon

Idag är det skolan sedan grillkväll och information där så hinner inte med så mycket mer då. Hoppas ni får en bra och lyckad dag!

Den mysiga hösten

Duktig jag är, har gjort matte, svenska, biologi och lite spanska. Inte nog med det har hunnit vara ute på en liten kort joggingtur i regnet. Det var inte så farligt med regnet då jag väl bestämt mig för att jag skulle ut och röra på mig.
Visst är det här en härlig höstbild? Hösten är faktiskt väldigt fin och härlig, men nu ska jag lämna datorn och mysa in mig under täcket. God natt!

Gripsholm slott

Har aldrig varit på gripsholms slott men de var ganska kul även om jag hade förställt mig värsta prinsesslottet. Vi lekte några lekar så vi lärde känna andra 1:or på skolan. Det var en trevlig dag och alla var nog glada att slippa lektionerna.

Vi är ju fullt normala i min fina klass! Men hur skoj är det om man tänker hela tiden på hur man ser ut och aldrig släpper loss?

Mariefred

Idag är det Mariefred som gäller i skolan, inga lektioner!! Det är skönt, vi ska ut till gripsholmsslott och börja lära känna varandra det är ganska trevligt ändå.

Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra men blir väl antagligen plugga som vanligt.

Vardag

Ja va ska jag säga... Livet lunkar på i vanlig takt med de vardagliga sysslorna som skola och läxor. Allt flyter på som vanligt helt enkelt, kan knappt förstå att det var mindre än en månad sen jag började gymnasiet. Har redan vanor och kan schemat nästan utantill. Känns som vi gått i skolan flera månader men nej nej där hade jag fel. Tänk att för 10år sen började jag i skolan för första gången på 6års och drömde att få läxor och lära mig läsa massor! Cirka 2/3 av mitt liv har tillbringats i skolan och har varit en rutin, en självklarhet varje vardagsmorgon.

Slit hit och dit jag hoppas ju att skolan verkligen spelar en bra och stor roll sen när det kommer till arbete då jag hoppas att får nytta av mina kunskaper.

En långsam död

Hjälp tror jag aldrigt haft så mycket matte och så snabbt som jag har nu. Ska klara av en hel mattebok dvs 7 kapitel på cirka 4 månader! Snacka högt tempo vi har alltså. Plus vi har en alldeles nyutgiven mattebok så vi kan hitta fina och trevliga tryckfel när man redan slitit hårt och länge för att få de stämma. Sen ska de ju såklart stressa ihjäl oss med massa andra läxor så räkna med ungefär 4 läxor i veckan. Det konstigaste är att jag kanske gått i skolan 3 eller 4 veckor och har redan vant mig vid det. Räknar liksom med att ta hem böcker varje dag och räkna en del mattetal så fort jag kommer hem. Sen vill jag ju göra andra saker än skolan såklart.

Man måste hålla humöret uppe och få skratta för att klara allt så man inte rasar samman.

Idag på idrotten körde vi Lacrosse och då fick vi oss ett gott skratt när Nimo ramla i en lerpöl så hela hennes vänstra sidan vart blött och lerig, mysigt! Jag sprang även genom en vattenpöl så det skvätte upp över hela mitt vänstra ben. Det var roligt att testa på att spela även fast vi vart smutsiga.

LaCrosse

Idag ska jag testa på Lacrosse på idrotten ska bli ganska skoj tycker jag om vädret är bra. Läste reglerna om det igår, tänker bara på filmen wild child när tjejerna spelar det.

 

Hösten är påväg

Usch känner att hösten är påväg i snabb takt. Regn och rusk sen blir det mörkare och mörkare, tidigare och tidigare. Det tycker vi inte om. Som att det inte blir nog blir det svalare och svalare och blött om fötterna.  Fats det är ju mysigt med hösten också så har saknat den, kanske för det var ett år sen sist. Men det finns fördelar trots allt som att sitta inne framför brasan och mysa med någon trevlig, eller att sitta med en kopp te eller o'boy i händerna och kolla ut på det trista regnet. Längtar även att gå genom de prasslande löven som ett litet barn! Löven är så fina så hoppas även ta en hel del fina kort på de.

Gillas inte

Läxor, läxor och läxor... Usch vad jobbigt det är, kan typ dränka mig i det. Finns massor och göra men vill inte helt enkelt. Ne blä känner jag bara.

Måste ju tyvärr göras ändå så nu blir det massa matte istället.

Summer


Saknar värmen från solen
Att det blåser varmt
Kunna ta ett dopp i vattnet
Eller bara njuta med en bra bok ute i värmen

Sara

Ska till Sara snart där jag sedan ska sova och va hos hela helgen.

On-Yoo

Livet som mig

RSS 2.0