I sängen

Jag känner mig inte så jättetaggad på att kliva upp ur sängen nu, den är alldeles för skön för att lämna. Men jag ska upp till stockholm och krig med resten av befolkningen, så då bör jag nog kliva upp nu.
Mina tjejer har sovit här inatt och vi förökte oss på att laga kola mitt i natten, det gick inte så bra...
Vi får se om det blir hockey ikväll också med pojkarna från den lilla hålan, några har i alla fall vågat sig iväg till den kungliga huvudstaden.

2012

Snart har hela 2012 gått, ett helt år! Det är mycket som hänt detta år och det har varit ett toppen år!
 
 

 


Blev lite failat med olika storlek på bilderna, men det är innehållet som räknas.

Dan efter dopparedagen

Hoppas alla hade en bra julafton, annars tycker jag riktigt synd om er. Min var i alla fall lyckad med tomten, paket och god mat.
Idag är det juldagen och det betyder chilla och inte göra någonting under hela dagen. Så då passar jag på att mysa i min fina julklapp.

Fredag

Jag inte skriva något om min vistelse i Björnlunda utan bara visa bilder, eftersom Max klagar så mycket på min svenska.
 
 
 

Sjukt dålig...

...på att plugga ibland, som nu. Jag och min lille vän Max sitter i skolan för att skriva på våra rapporter som ska vara inne snart men det går som sagt inte så bra.
Vi sitter och skrattar åt videor åt hur jag var förr i tiden, jag minns den gamla tiden i högstadiet. Fina videos Fanny la upp förr som jag bara börjar skratta åt:
 
 
 
 Haha några fina kortvideos från det gamla tiden som liten.

Plugg plugg plugg

Sista tiden inför jullovet är det fullt med läxor och inlämingar, varje tid bör spenderas till att plugga men orkar inte med det. Jag tycker bättre om att spendera tid med min vänner så det får mina betyg lida för.
En gammal bild från Krakow, vill verkligen resa just nu. Det är så roligt att resa, speciellt med vänner. Så får väl börja planera inför en ny resa.

NP i matematik 3c

Sitter antagligen på NP i mtte nu och hoppas på att förstå allting.
Derivata, integraler, primtiva funktioner osv...
Hoppas på A eller i alla fall C och uppåt, så håll tummarna för mig!
Lycka till för mig!

Gäääääsp!

Hjälp, då var det redan tisdag. Inte vilken tisdag som helst, utan dagen före NP i matte. iden går så snabbt nu, mindre än två veckor till julafton även.
Idag har det varit skola och fokus på matematiken, så nu är hjärnan helt slut så lite IQ-befriande tv gäller nu.
 
Jag är jättetrött så borde kanske gå och lägga mig redan.
Hoppas ni haft en bra dag

Grattis till den mest underbaraste

Grattis grattis grattis!! Det är inte varje dag som ens mamma fyller år och speciellt inte jämnt, min mamma (världens bästa) fyller år idag och kan inget annat än gratulera henne. Älskar min mamma, hon är världens finaste, bästa och underbara mamma som finns, Älskar dig mamma!!♥
Alla gratulationer och hyllningar till dig idag.
 

Slipp julstressen, börja nu

Har du panik inför jul? Det är lungt. Nu finns det många sidor som har tex julklappstips och julpyssel. Här är några:
Nelly.com har julklappstips och annat skoj så titta in här för saker till garderoben.
Julklappstips till den givmilde finns på unicef, varför inte klicka in här och vara en god medmänniska.
För den som har allt finns Coolstuff.se alla möjliga små prylar som du inte trodde fanns hittar du här.
För julpyssel har Arla lite olika saker med allt från recept till klippa en pappersstjärna, pyssel här.
En del använder julklappsrim och det finns det mycket av härordspråk.se.
 
Hoppas ni alla hittar er lite saker, annars är det bara att använda google och söka lite för bästa resultat.
 

Snöstorm!!

Det har varit riktig kaos idag, där jag bor eftersom vädret har påverkat all trafik negativt. På grund av att det blåst och snöat lite konstant i ett dygn var det svårt för bussar och tåg att ta sig fram idag. Men men vad ska man göra än att bara vänta och hoppas på det bästa, tur var i alla fall att min buss gick. Sedan hade jag även den tur att jag varken ramla eller blev mulad i skolan idag, trots att jag höll på att göra flera fina vurpor.
Synd är dock att det inte är någon kramsnö så att man kan göra snögubbar eller ha snöbolls krig, men det är bara att nöja sig med att den ligeger fint på marken.

Upp i backen

Har saknat snön, vet att jag tjatar om snön och vädret men det vore så roligt att få åka lite skidor eller snowboard. Det är så roligt i backen, att susa ner i full fart och verkligen känna sig riktigt lycklig.
Blir supersugen på att åka snowboard nu när jag ser denna bild från förra året, med min saknade vän Amelie

Euforisk

Åhhh vad jag är glad nu!
När jag kom hem efter en jobbig dag i skolan så fanns det ett paket till mig. Gissa vad den innehöll?
 
 
Såklart min superfina nyårsklänninge, eller jag tycker den är riktigt fin i alla fall. Den är paljettrig och glittrig men skulle kunna fungera till en annan fest än bara nyår. Jag tyckte till och med att den skulle kunna vara en vacker balletklänning.
 
Men samtidigt försöker jag plugga kemi och prata med Mickis på Skype. Känner att jag siktar på ett F imorron i kemi.....
 
Usch, blä, fy dööööööööör, är inte lika glad längre efter att ha pluggat ett tag
God natt!

Weheartit♥

En sida där det finns många inspirationsbilder och känslosamma bilder, helt enkelt bilder som gör intryck på en. Det är riktigt fina, speciellt de som får en att känna lycka därför kan jag tipsa er där och söka på olika bilder.
Julkänsla!!!

Allt är möjligt

Inget är omöjligt, det kanske inte bara är möjligt på det vis du tänkt.

Sovmorgon!!

Idag hade jag lite sovmorgon eftersom det inte var någon skola men jag behövde tyvärr gå upp någolunda tidigt ändå eftersom jag måste plugga massor. Men detta betydde att jag kunde ta det lungt på morgonen utan panik inför klädval eller stressa mig igenom frukosten. Då hann jag även njuta av all julkänsla med att tända ljus och ha snön utanför fönstret när jag läste tidningen vid frukosten.
Men det är dags för mig att plugga plugga plugga nu för att ta reda på all tid och vara lite effektiv. Hoppas ni hade en trevlig morgonen även om det innebar skola.

Ljus

Nu är vintern här och vi ska sitta inne och mysa nu!
Ljus är är en stor del av myset i mörket, vilket är väldigt fint tycker jag. Så hoppas alla har en mysig dag med snö, mörker och värme.

Fin text på en lugn låt

Sååå mysig låt! Den är jättgullig, lugn och skön att lyssna på, en riktigt fin låt helt enkelt.
Texten gör den till en inspirationskälla för osäkra tjejer, för om dessa söta pojkar kan sjunga kärlek på det viset, borde det finns rätt killar till er tjejer där ute som älskar er för den ni är. Va stolt över den du är, för någon där ute älskar dig med alla din fel. För ingen är perfekt.
 
Nu ska jag somna med denna lugnade låt i bakgrunden, sov gott!!

Mysig eftermiddag

Idag är det söndag men ingen skolan för mig imorgon trots att det är måndag. Jag är inte så sjuk att jag ska vara hemma eller ledig för något speciellt utan för att det är utvecklingssamtaldag. Men det ger mig möjlighet att plugga lite nu när jag har en hel del att lämna in. Det enda negativa med att inte vara i skolan imorgon är mina fina klasskompisar, men de ser jag snart på tisdag.
Min söta lilla vän Eilona ♥
Det är tur att jag har henne i skolan så det livar upp lite.
 
 
Hoppas ni njutit av denna kväll i väntan på julen. Idag är det första advent och det har firats med en adventsfika  bestående av glögg, pepparkakor och lussebullar, supergott!  Myser framför brasan när snön ligger vit på marken och det är -9,4 grader kallt ute. Missade tyvärr julkalendern idag men såg den igår så ska gå in på svtplay och titta på den nu. Har inte sett så mycket av julkalendern än men den verkar lovande.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Första advent

2:a december, den första advent, nu börjar nedräkningen inför julen. Det är endast 22 dagar kvar till julafton den 24:e, men det finns mycket att se fram till på vägen dit. Det är många som räknar ner med julkalendrar bestående av presenter, choklad, tvavsnitt och även bara bilder sedan finns det några som räknar ner med att tända lite ljus, som i min familj så har vi ett ljus som vi räknar ner dagarna till julafton på.
Så nu börjar all väntan med snö, ljus, mat och allt annat mys runt denna mörka årstid vintern.

Ice Age 4 Jorden skakar loss

Jag sitter och tittar på en barnfilm nu, men denna kan jag rekommendera. Jag har sett alla Ice Age filmerna för min lillasyster älskar dessa och i de två första kan jag nästan alla repliker på. Men för att se en barnfilm kan jag tipsa om denna för det är en riktig familjefilm och de andra är minst lika bra,  om de inte är bättre till och med då jag inte sett klart denna film. Det är mycket komedi i denna filmen så den är underhållande att titta på.

Yolo fredag

Bäst att jag bloggar nu för annars får jag väl skäll...
Igår var det fredag, den sista november och det var skola som gällde innan jag hamna i den lilla hålan Björnlunda.
Jag och mickis åkte dit och firade den nya snön med pulka och snöbollskrig.
Jag orkar inte skriva så jättemycket om gårdagen men för att kompletera så kommer det massor av bilder, för en bild säger mer än tusen ord, så det blir lite sagt ändå.
Tim och Marcus, söta pojkar
 
Taggad för lek i snön!
Marcus, Mickis och Mr. Gorilla
Max och Mr. Gorilla
Snön finns även i Björnlunda
 
Hoppas ni alla hade en trevlig fredag ni med, min var riktigt rolig och trevlig.

On-Yoo

Livet som mig

RSS 2.0