Avgång

Sitter i Nyköping och väntar på att snart flyga. Vi är på topp och spända till tusen! Här kommer vi!!!!

NU KÖR VI!!

¡Vamos a en España! Dags att åka idag, så skönt att försvinna från detta dåliga väder och lyfta mot bättre breddgrader.
Hoppas vi inte glömmer något bara, ni andra får ha det så bra här i Svergie!
 

Inte långt alls...

ÅHHH snart så händer det!!! Mickis och jag åker snart till Spanien, bort från detta väder, denna snö och allt annat.
Idag checkade vi även in för resan så nu närmare det sig. Jag har börjat ta fram kläder att packa ner även.
Ses snart Spanien!!

Idag är en ovanlig torsdag

För inte nog med att jag får lite extra sömn så är det dags att checka in!! Spanien nu kommer vi snart.
Dagen börjar med fysik följt av lunch innan matematiken. Mitt i lektion ska vi springa till tåget för att åka till Stockholm och Sveriges riksdag. Sen kanske vi springer runt lite på stan som tjejer brukar gör!
Ha en bra dag i skolan allesammans

En ovanligt vanlig onsdag

Idag rullade dagen på som vanligt, men en skillnad dock, inget prov! Så dagen började med en sovmorgon, en välförtjänad sådan, efter det var det samhälle. För att sedan ha lunch och matte innan vi slutade. Direkt efter skolan blev det en busstur till jobbet och där har jag varit tills jag nyligen kom hem.
Väl hemma har jag busat med min lillasyster, måste säga att vi är extremt snygga, eller vad säger ni?
Men nu ska jag planera lite, ha en trevlig kväll!

Sitcom Tisdag

Ibland älskar jag att bara titta på tv och slöa i soffan. Då är tisdagar den bästa dagen för det, eftersom på kanal 5 är det bara bra program på kvällen.
Nu myser jag vidare!

Thailand

Säger inte bilden hur skönt det vore att åka iväg till Thailand lite?
Men tyvärr har jag aldrig varit där så det vore en av mina dröm destinationer. Att bara få sola, bada och äta gott medans man får lite thaimassage, för att inte glömma all billig shopping!!!
Det är många som rekommenderar att åka dit, så det är bäst att jag bokar mig en resa dit snart. Vore härligt i detta hemska väder. 
Fortsätt dagdrömma, en del åker i alla fall bort till varmare breddgrader på lovet.
 

Dagens dag

Jaha, så var det måndag igen. Undrar hur vi alltid kommer tillbaka till måndagar...
Idag var vi väldigt få i skolan eftersom de flesta är i Tyskland eller Frankrike med språket. Men det gjorde inte så mycket, för det var väldigt lugnt i skolan då.
Jag ska nog skriva en spanska uppsats om en perfekt dag nu, eller matematik, samhälle, engelska eller något annat viktigt.
Tagga plugga var det va? Känner mig inte på topp för sådant.

Snow White and the Huntsman

En film värd att se. Alla har vi sett snövit och de sju dvärgarna av disney, här har vi en helt annan syn på historien om snövit. Jag rekommenderar den för alla som tycker om riktigt bra animationer och en film som är spänande från början till slut. Det har till och med blivit en av mina favoriter.
"Lips red as blood, hair black as night, bring me your heart, my dear, dear Snow White."
Den har vad alla bra filmer innehåller, lite av allt. Kärlek, hat, äventyr, humor, de goda och de onda men givetvis stunder för tårar. Så om du vill ha något att sitta och mysa framför i kväll, titta då på denna. Funkar perfekt för en filmkväll med vännerna eller fredagsmys med familjen.
 
 
"You have eyes huntsman, but you can not see! She is the One! I see an end to darkness!"

Pluggsöndag

Känner mig duktig, jag har lyckats skriva min uppsats o källkritik och lämnat in den. Så nu tänkte jag fortsätaa med att skriva lite på min spanska uppsats eller jobba lite i matteboken. En helt vanlig pluggsöndag.

1 Vecka, 7 dagar, 168 timmar tills nästa söndag...

Nedräkningen fortsätter inför väntan av resan till Spanien. Inte långt kvar nu, kanske dags att börja packa väskan nu? Älskar att resa så hoppas på det bästa.
Vamos a en España con mi amiga Mickis. Förstår ni det? Får träna på spanskan lite där med.

OMG

Jag och Fanny vågade på oss att se Paranormal Activity 4 på bio idag. Vi är dock typ största fegisarna och skrämmer alltid upp den andra så kanske inte var det bästa. Men man vänjer sig, tur var i alla fall att man kunde sätta upp händerna framför ansiktet och kika mellan fingrarna när det vart för läskigt!
Nu är det gjort och jag kom hem oskadd, jobbiga blir bara nu att sova ensam i mitt rum och ensam i sängen.
Men det värsta med dagen var att den var så ful att jag inte stod ut av all panik!!! Men tänkte sova nu, sov gott och dröm sött om mig!

Höstmorgon

God morgon alla! Ännu en dag med dystert väder som regn och vind. Men ingen idé att gråta för det, som man säger: kläder efter väder.
Hoppas ni får en underbar dag! Vet inte vart min leder än men lutar mot Mariefred eller Fanny

Fredaaaaaaaag!!!

Helg. Behöver jag säga något mer? Det är så härligt och skönt! Går runt och dansar i mitt kök med humöret på topp. Även fast jag bara är hemma idag istället för att vara ute, så är de bra. Idag i skolan var det sovmorgon och sedan bara tre lektioner! Sedan på lunchen tog vi och festade till det lite, för det var ju Teds födelsedag. Det fick bli glasstårta och ballonger, precis så det ska firas på lektionen.
                                                                               
                 
Efter skolan vart det stan med mysiga Eilona! Vi hittade massa fina saker, det blev två fina blusar och ett par kilklackar för mig. Eilona fick med sig ett bara jättefina festskor och massa nagellack. Givetvis vart det en mysig fika på Nancy's även.
Min fina Eilona och jag, tvillingarna eller minisarna i skolan.
 

You don't know what you got till you're missing it alot..

Ibland känner jag mig lite socialt efter i skolan , när alla sitter med sina iphone/mobiler. Visst det är inte hela världen att vara utan men det känns jobbigt faktiskt. Alla som haft en iphone har nog svårt att nergradera sig, eller som min siri sa:
Siri är så smart
 
 

LE :D

Kan man inte bli glad av de enklaste sakerna? Som att bara se dessa färgglada bilder med vardagliga ting får en att le, för det är lycka för mig. Småsaker i vardagen som lyser upp hela tillvaron är fina ting. 
 
Weheartit ♥ kan få en att bli känslosam med alla känsloladdade bilder.
 
 

Risifrutti saffransguld

Så här dags till hösten och till julen har det kommit en ny smak på risifruttti. Jag är väldigt tveksam om den är god, ser lite udda ut tycker jag. Det är risifrutti med smak av saffran och sylt gjord på skogdsbär. Den smakar nog som saffranspannkaka skulle jag tro.
Någon som smakat den och vet om den är god?
Verkar i alla fall vara ett mysigt vinter/höst mellanmål.
 
 

Hösten

Nu måste den ändå vara här. Löven är gula, orangea och röda. Vinden viner kallt runt öronen och regnskurarna blir allt fler. Brasan tänds allt oftare för att värma och mysas framför. Hösten är här!
 
 
 


Lite höstbilder från förra året, kanske dags att ge sig ut i naturen på nytt?

Loving me, loving you

Ibland kan vi alla behöva något som rycker upp oss ur tråkiga och vardaliga vardagen. Le och skratta skadar inte.
 

 

Don't mention the four..

Ibland då kan vi, rejält bra Sverige! Fotbollen är nog det mest diskuterade ämne i skolan idag, tror det gäller det flesta platser faktiskt. Men vi ska vara stolta över den prestationen.
Idag i skolan var det prov sedan samhälle följt av en lunch och sist men inte minst matte innan skoldagen var slut. Då jobbade jag och fick med mig supergoda hembakta bullar att mumsa på nu.
Mina fina vänner Emily och Eilona i skolan. Tur att man kan roa sig i skolan ibland.
 
Nu väl hemma så gör jag inget, absolut inget! Kankse borde plugga för det kan alltid behövas, jag har en spanska uppsats att skriva, en samhällsinlämning och nya tal i matteboken (kan hända att jag glömt något?). Men nu puffar jag på alla hela tiden istället. Tror det får bli en kopp te eller varm o´boy med en kanelbulle till, sen mysa ner mig i sängen eller under en filt i soffan.
 
Ps Juste glömde berätta att jag reserverat biljetter till den 14!!! Längtar sååååååå♥

Boka boka boka!

Snart kommer dagen alla väntat på! Nämligen den 14 november, jag har väntat på den dagen i snart ett år. Det är premiären för BREAKING DAWN!! Jag ska givetvis gå på premiären har jag bestämt, som jag gjorde med Breaking Dawn part 1.
Vet att inte bara jag längtat efter det episka slutet. Så då är det bara att gå in på sf.se och boka biljetter om ni är med i bioklubben, hoppas jag får biljetter!!
Håll tummarna för mig

Derivatan av e^x , sekanten, tangenten, absolutbelopp osv... Det tar aldrig slut med saker i matematikens värld finns otroligt mycket i den logiska värld. Sitter på ett prov just nu i en sal och försöker klura ut dessa porblem. Önska mig lycka till!
Sedan idag är det jobba som gäller så hoppas jag orkar det efter denna dag i skolan.
 

Tisdagskväll

Sängen sängen sängen.... så skönt att vara under sitt varma fluffiga täcke i den mjuka sängen. Det kanske är dags för att sova inför provet imorgon. Får ställa klockan på 6.00 och ta bussen 7.00 då provet börjar 8.10, så god natt världen!
Orkar inte med denna värdelösa dag så ska drömma om saker från barndomen. Pikachu♥
Dröm sött!

Regnig måndag

Usch Fy Blä!! En sån äcklig dag det är idag, eller snarare vädret är hemskt. Jag fryser och ryser när jag tänker på allt regn och mörker som är utanför fönstret. Men tur är då att jag får en riktigt god och mysig soppa som middag som Hanna lagar. Till det serveras gott bröd, FRÖKUSAR!! Mums det brödet är riktigt mumsigt. Efter detta blir det att rå plugga i detta höstväder.
Hoppas alla har en mysig eftermiddag, min blir inomhus mysandes i tofflor och under en värmande filt!

21 jump street

Idag på en sådan tråkig dag som måndagar brukar vara, kan alla behöva en film. Då är mitt tips en rolig komedi som piggar upp sinnet.
21 Jump Street är en bra komedi. Funkar för både tjejer som killar. Den handlar om två killar som gått polisskolan men när de väl har chansen att gripa några bovar gör dem bort sig totalt. De får då börja jobba undercover på high school och det går så där... Men den är att rekommendera att se för en trist måndag som spenderats i skolan.
 

God natt!

Borde redan sova eftersom det är skola i morgon, men ibland får man vara lite busig. Sov så gott och dröm sött!

Min fina

Igår spenderades dagen med min fina Fanny! Det var mysigt och vilka mästerkockar vi är. Inte konstigt att vi förut vann (eller kom 2:a men det är nästan samma sak) en matlagningstävling förut med våra talanger.
En gammal bild på oss och måste säga att vi ser sjukt små ut! Så mysigt att få träffa dig igen tjejen min♥

14

Dagens datum men mer än så. 14 februari är det alla hjärtansdag, 14 dagar är tiden av två veckor, 14 är mellan 13 och 15 och 14 är även siffran på hur många dagar det är kvar till Spaninen!!
Är det dags att börja planera nu?

15 dagar....

Nu börjar nedräkningen! 13 dagar till höstlovet!!! Vet ni vad det är 15 dagar till då? Jo det är nämligen så att jag ska åka till Spanien. Där ska det minsann tas lungt och bara ha det skönt och vila upp sig under lovet.
Hoppas på riktigt bra väder ♥
 

Helg

Igår firade jag min bror efter skolan och han verkade tycka om min present. Han hade fått ett mixer/dj bord också, de var riktigt coolt hur han kunde mixa med musiken då. 
Så efter ha varit hemma lite kort åkte jag till Pershagen. Där var jag på middag hos Emma med Mickis, Sara x2, Becka & Becca, Elsa, Amelie och Amanda. Vi åt jättegod mat och hade det riktigt trevligt!
Idag får vi se vart  dagen tar oss. Antagligen med någon fin vän.
Idag ser det ut att bli fint väder så det känns bra i alla fall. Även om det inte är så varmt men då är det bara att längta till höstlovet!

Dagen till ära

nom nom.. mumsar på en smörgås  och varm o'boy till frukost i denna kalla morgon. Idag blir det skola, fira Johnny och sedan tjejmiddag.
Dags för att fixa mig och ge mig av mot bussen i kylan!
Kramis

...

Trött tjej.. Sitter framför datorn efter ha skrivit en uppsats på spanska som visade sig bli kortare än jag trott. Måste tydligen lägga till en hel del ord nu eftersom den vart för kort, men det får bli imorron.
Våra skolfoton hoppas jag blev bra idag, annars får man ta reservbilderna på mig och min fina tvilling Eilona!

Skolfoto

Vet att det är sent att ha skolfoto nu, mitt i oktober och i terminen men så är det på min skola. Vi har oftast sist så att den fina somarbrännan är lagom borta. Imorgon gäller det att le stort! 
 
Mitt gamla skolfoto när jag hade långt hår, från förra året.

Världens bästa storasyster

Tror inte rubiken kan beskriva bättre hur bra jag är.
Nej men idag är det ju lillebrors födelsedag!! Värsta största högsta GRATTIIIIIIISSS!!!!! till dig min älskade lillebror. Välkommen till den mest meningslösa ålder som finns, 17år!
Johnny min "lillebror" som är född samma år som mig, nämligen 95. Fast som alla kan se är inte likheterna slående för vi är inte blodssyskon men det spelar ingen roll för han är min bror ändå. 
Hoppas du har en toppendag och gillar min present som du ska få!
 

On-Yoo

Livet som mig

RSS 2.0